Het Heilig Oliesel van Misleiding

Mark Rutte en Hugo de Jonge hanteren met de strenge Covid maatregelen een misleidend beleid omdat het vaccin (gen- therapie) geen garantie geeft op het voorkómen van de besmetting. Zij misbruiken het beleid voor (oa) het invoeren van de Coronapas om een controlestaat in te voeren.

Onderzoeksjournalist Arno Wellens geeft in zijn gedocumenteerd onderzoek aan dat de invoering van de covidpas met de QR Code reeds vóór het uitbreken in 2019 van het virus stond gepland. De QR Code heeft niets met gezondheid te maken. Het Alziend Oog in de cartoon (oog in driehoek) is een religieus symbool dat zowel door Katholieken als door Vrijmetselaarij wordt gebruikt en betekent in de cartoon de contolestaat. Op de achtergrond van de cartoon staat de QR Code afgebeeld.

Het Heilig Oliesel is een Katholiek gebruik die aan zieke mensen op hun sterfbed wordt toegediend (sacrament) voor het vrij van zonden in de Hemel te kunnen aanvangen. En dit is hoe Rutte en de Jonge het vaccin aan de burgers varkapt verplichten als enig “Heilige Middel” voor het bestrijden van het virus. Tot op heden wordt niet naar andere oplossingen gekeken als bv het geneesmiddel Ivermectine en de succesvolle behandeling van huisarts Rob Elens met hydroxychloroquine op zijn patienten. 

Satirsch noem ik de fabrikanten Janssen, Pizer en Moderna die uitteraard veel geld verdienen aan de vaccins, de Heilge Drie-eenheid.

 

Ook een artikel van huisarts Huib Rutten waarin uit onderzoek blijkt dat het vaccin juist besmetting veroorzaakt i.p.v. voorkómt: (Kop) Vaccinties helpen niet tegen besmetting.

Ook in België blijken dezelfde bevindingen: dr. Jo Leysen, bestuurder van het AZ in Turnhout zegt: . ‘Maar de grote meerderheid van de patiënten die wij nu opnemen zijn gevaccineerde mensen.’

Reactie schrijven

Commentaren: 0